Thursday, October 28, 2010

Fem

Benim olmadin gozum gormuyor
Olesim var ya yurek yetmiyor
Seytani duydum cek git diyor
Beni gonderme
Benim olmadin yaniyor canim
Sorasim var ya dunum yarinim
Kafam almiyor bana mi kiydin
Derim ogretme
Kucucuk yuregimle ben sana
Adam boyu sevdalar buyuttum ama
Inandiramadim
Buyu bozuldu dunya yalan
Icimde bir seytan durmadan
Yagmurlar dusuyor uzerime
Yar benden geciyor bile bile
Emir kimden niye soldu cicegim
Sendin ben gonca femdim

böyle bugün...
http://www.dailymotion.com/video/xdt8lz_sibel-alay-fem_music

Wednesday, October 27, 2010

zehirlendim AMK

sıçarım böyle işin içine..mahvoldum lan...bittim valla..
daha yeni kendime geliyorum..

Sunday, October 24, 2010

Allah akıl fikir versin

Popomu topladım ya az bir şey, canım waffle çekti.
dün gece de 2 civarı çekmişti, abbas kapalı idi, başka yerden söyledik, mok gibi idi af edersiniz...

şimdi yine düştü aklıma, çağırdım abbas'tan
frambuazlı çikolata, muz ve yeşil fıstık

gitti misafirler, ev toplandı, benden başka herkeşler uykuda
ben waffle peşinde
beni belçika yağmurlarında yıkasınlar :)

Bazı günler iyi geçmez

İlaç kokteylleri sabaha karşı 3 gibi işe yarayınca uyku geldi. Tatlı tatlı uyuyup tatlı tatlı uyandım hazır bir kahvaltıya. Kahve koydum, üzerimi değiştim, sağlıklı bir gün gibi her şey. Yolcu edip, kredi kartına el koydum her hafta sonu gibi. Eve alınması gerekenler var, mutfak boşalmış, ayın dergileri alınmamış... Önce yarış dedim, nasıl olsa kayıtlı, başladım seyretmeye, o ne? Yağmur, güvenlik araçlı start, 15 tur hala keyifsiz. Hadi dedim bari dışarı işlerini halledeyim. Önce kangurum ve market alışverişi, akşam üstü getirsinler. Sonra haftalık et, evin erkeği et dışı bir şey yemeyince alınacaklar listesinde baş sırada. Ya beeves'ten ya da gurme garage'dan. Malum ithal et vs derken her yere güvenemez olduk. Biraz köfte, biraz tavuk, biraz pestolu antrikot, bu da tamam. İstikamet optimum, evin erkeğinin sonbaharlık giyeceği kalmamış, kazakları eskimiş. Saat 11 buçuk, güzel, daha çok kalabalık değildir. Hızla içeri giriş, bir kaç uzun kollu polo, 2 gömlek, 2 merserize kazak. Hepsi 100 lira, basicleri ucuza getirmeyi seviyorum, seri sonu hikayesi güzel. Kangurumdan bir iki şeyi almayı unuttuğumu fark ediyorum, e hadi migrosa, jet kasa var nasıl olsa, 2 dakikada çıkarım. Bok çıkarım!!!! Sadece 1 kasa açık ve teknoloji özürlü tüm bireyler jet kasada. 2 kişiyi dayanamayıp azarlıyorum 10 dakika bekleme sonrasında, birinin alışverişini ben bitiriyorum, el atmasam sabaha dek oradayız.

Sonra telefon çalar, akşam çocukalr maça gelsin mi? Gelsinler. Tekrar gurma garage, biraz daha köfte alış. Hızlıca düşünme akşam ne verileceğine dair, köfte, püre, pilav, zeytinli ekmek, birer kaşık acuka köftelerin yanına. Nasıl olsa sofraya oturmayacaklar, servisi kolay. Evet, başarılı seçim.
Eve dönüş. hadi yarışı seyredeyim. amanın Button 12., yuppiiiiiii vettel motor patlatmış, süper haber. webber'e üzülüş, hamilton ikinci, iyi haber ümit bitmedi, ama seziler bu sene alonso diyor.

Bir parti çamaşır yıkanmış, hadi kurutucuya. diğerleri de makineye yıkanmak üzere. Çocuklar gelmeden eve bir süpürge tutup toz almalı, hay allah akşam kedilerin kumunu temizlemeyi unutmuşum. Daha iş için hazırlanacak bir iki dosya var, arkasında da haftalık iş planı çıkarılmalı. Cuma günü acelesi olan ben değildim. Karşımdaki hazırlandıktan sonra tuvalete gittim, çantamı topladım. kapıda of pof bekliyor. ayyyy dedim, bugun programsız olacağım tuttu, beklettim seni :) Hadi dedikçe ay şunu unuttum, ay şu ay bu derken 15 dakikayı aşkın beklettim. İntikam saati!!! yolda ah uh of pof geç kalıcaz, güldüm dedim ben her gün x lira verdiğim derslere giremezken bu kadar söylenmiyorum, her akşam seni böyle bekliyorum; biraz geç kalmak öldürmez, arkadaşlarınızın evi kaçmıyor ya?
Ay ama sadece 15 dakika geç kalıyorsun sen...
Dedim pardon? Neye göre 15 dakika?
Ders başladıktan 15 dakika sonra ben garaja giriyorum, park yeri arıyorum, geç kaldığım için çoğu zaman ite ite arabayı valeye veriyorum, hoppp +6 lira, park yerinden gitmem soyunmam ders yerine çıkmam 10 dakika dersin 30 dakikası geçiyor, son 30a giriyorum. Baştaki ısınmaları kaçırdığım için ağrıyan sağım solum kdv si.

Ses yok. Umarım sorun çözülmüştür.
Son 3 hafta, sabır....

Ben işlerime geri döneyim, daha alınanlar yerleşecek, bulaşık makinası çalışacak, mini temizlik, arkası iş. Sekiz dedi mi gelir bizim yamyamlar.