Monday, September 26, 2011

Fethiye yolculuğu Bölüm 1/ Trip to Fethiye,Turkey Part 1

Bir cuma sabahı çıktım yola,gerçekten de şehrin üstü puslu ve karanlıktı.Zaten sabahın köründe kalkınca ister istemez her türlü karanlık detaya çarpıyorsun.Neyse çok trafik yoktu da rahat rahat Sabiha Gökçen'e gidebildim, içerde klasik 1,5 saatlik bekleme süresi sonrasında uçağa biniş ve akabinde çekilen fotoğraflar..Uçak Isparta semalarındayken gökyüzü düzeldi,renk geldi..şu şekilde
Bende o sıralar uçak içinde servis başlasında kahvemi içeyim diye çırpınıyordum.Zaten kahveyi yudumlarken alçalmaya başlıyorsun böyle ironi var.
Torosları görünce zaten anlıyorsun geldiğini...
Hakkını da vermek lazım zira nefis görünüyorlar tepeden..
Toros Mountains from above..looking magnificent..
Göcek'in koylarının tepeden görünüşü..hizmette sınır yok, tabii ki elixir stayla farkıyla...
Gocek from above..satisfaction guaranteed :)
Bu görünense Dalaman havalimanı...uçak burda geldiği noktadan dönüş yapıp,alçalıyor..This is the view of Dalaman Airport (backthere)..
Uçak dönüş yapıp,alçalmaya başlayınca böyle görünüyor..Zaten dönerken canımın sıkıntısı bu sebepten..This is the other side of the plane when landing...Enjoy the sea! :)
Evet..Dalaman'a geldik..Şimdi buradan yolculuğun devamına geçeceğim,Resimlerin orjinali büyüktür,tıklayıp büyütebilir, arzu ettiğinizi desktop resmi olarak kullanabilirsiniz.Ok, now we are landed..So far so good..You can click on the pictures too..
Detaylara fazlasıyla yer vereceğim,bunlar girizgah aslında..Kahve'de fena değildi ama üstüne para vermek enteresan oluyor...

4 comments:

  1. bende ucaktan foto cekmeye bayılırım ozellıkle toroslar bolumune bayılduım bendede alplere hayran oldugum bı foto vardır...




    Blogumuzdakı cekılıse katılırsanız sevınırız:)


    http://waysofgrace.blogspot.com/2011/09/gracein-sizleri-havalara-ucuracak.html

    ReplyDelete
  2. oraya koymadığım fotolar duruyor..ayrıca part 1 dikkat edersen..daha neler var neler..

    ReplyDelete
  3. Wow, great photos! You need more English on your site though.. haha. :)

    ReplyDelete
  4. I have visited almost every location of Fethiye. Seen to be, a place to avoid. You are very nice, You told Fethiye. I also want to review my articles on Fethiye here are available.

    ReplyDelete