Thursday, March 8, 2012

first be a woman...



you can be all you can
say i am what i am
but first, be a woman..

2 comments:

  1. seden, önce insan olup seni senin yükümlülüğün için arayan insanlara cevap verir misin rica etsem? Lütfen telefonu aç ve su yükümlülüğünü konuşalim insan gibi.

    ReplyDelete
  2. @ Derkenar:

    Kendimi tuttum şimdiye dek ama artık gerçekten sıkıldım. Bu platform bir blog ve bu blog her ne kadar Elixir'in yarattığı bir yer olsa da eskiden senin de katkıda bulunduğun, şu an ise benim, Seden'in ve Elixir'in yazı yazdığı, paylaşımlarda bulunduğu ve belli bir çizgide, mesafede yaşattığı bir platform.

    Bu platformdan ben senin Seden'e ulaşmayı başarma ya da başarmama, Seden'in insan olması ya da olmaması, senin insan olman ya da olmaman, aranızda var olduğuna inandığın sorunların hallolması ya da hallolmaması gibi "ikinize özel", "kişisel" konular hakkında yorum görmek zorunda mıyım?

    Bu arkadaşın cep telefonu var mı sende? Var. Ararsın veya mesaj atarsın. Diyeceksin ki şimdi "Aradık ya birader, açmıyor. Açsa derdimi anlatacağım"... E açmıyorsa o telefonu sendne geldiğinde, demek ki açılmaması için zamanında bazı hıyarlıklar, öküzlükler, dallamalıklar yapmışsın ki açılmıyor. Yoksa neden açılmasın? Ben aradığımda açılıyor mesela...

    Dİyelim mesaj attın ve yanıt bekledin. Yanıt gelmiyor. Demek ki mesaja yanıt verecek kadarını bırak, belki okuyacak kadar bile kaale almıyor mesajını... Zira ben ne zaman mesaj atsam ya da Elixir ne zaman mesaj atsa bir yanıt geliyor. Demek ki sorun Seden'in telefona yanıt vermesi ya da mesaj atması ile ilgili bir sorn değil.

    Öte yandan bu kızın gmail adresi var sende... Oraya yaz. Ama diyeceksin ki oraya da yazdım, yanıt gelmedi.

    E kardeşim; sentelefon açıyorsun yanıt yok. Mesaj atıyorsun yanıt yok. Mail atıyorsun yanıt yok. Demek ki yolda karşılaşsanız yüzüne bakmadan, yanında durmadan geçip gidecek bu kadın.

    Bu üç iletişim aracından zerre sonuç alamamış biri olmana karşın, gelip neden burada yazılan yazıların altına da "Ara beni, boya beni" tadında mesajlar atıyorsun?

    Boyamayayım diye kastım kastım, sen illa 2012'nin trend renkleri ile tanışmak istiyorsun.

    Git özelden nasıl hallediyorsan hallet arkadaşım. Burası ikinizin şahsi sorunlarını dinlemek ya da yaşamak ya da tahmin etmek istediğim bir yer değil.

    Sıkıldım.

    ReplyDelete