Friday, May 28, 2010

Bir Türk Kadının Türk Erkekleri İçin Üzülmesi

Tamam canım, celallenmeyin hemen sütten çıkma ak kaşık değiller.

Ama bu kadarını da hak etmiyorlar be arkadaşlar. Kimsenin cinsel hayatını merak etmem, bana ne arkadaş, her koyun kendi bacağından.

Şimdi ben sportif manyak halime geri döndüm ya, meşhuuuur pilates derslerine e giriyorum, önceleri hadi len kadın işi ne işim var filan dedim ama esneklik mesneklik hadi hadi deyince hocalar, haftada 2 gün kuzu kuzu giriyorum derslerine. Adamlar haklı imiş, araya sıkıştırdıkları kegel hareketleri filan derken esneklikte muhteşem artışlar var. Son derece faideli, hatta Harun Tan şanslı adam vesselam diyeyim size, gerisini siz çözün. Zaten erkekler olayın bu yönüne uyansalardı, çoktan Ebru Şallı'yı daha da desteklerlerdi.

Neyse, hoca hareketleri yaptırırken arada böyle "faydalı" hareketler oldugunda aman bakın bu çok iyidir, mutlaka yapın, çok memnun kalacaksınız filan dedikçe, o sınıftaki kadınların amannnnn deyip geçişleri ister istemez dikkatinizi çekiyor. Dün yine eksantrik bir hareket vardı, kafamda hemen bir ampul yandı, aha da bunun yatak odası versiyonu şöyle olur, çok güzel lannnnnn deyu geçirdim kafamdan, hemen akabinde hocada hadi yapın eşleriniz pek mutlu olurlar deyip güldü. Arkadaş, bir kadında çaba göstersin değil mi?
sonra uuu rusa baktı, rusa gitti, aldatıldım....
Az bile size! Hem kendinizi, hem evlendiklerinizi neden mahrum ediyorsunuz arkadaş? Manyak mısınız siz? Sonra bir sürü aşırı sorunlu menapoz abla olarak dolanıyorsunuz ortalıkta, kızlarınıza da aynı haltı aşılayıp, kısır döngüyü sonuna dek destekliyorsunuz.

Araştırdıkça gördüm ki, bu kadınların çoğunun derdi çocuğu yapıp, adamı kapatmak. Her şey oraya dek. Sonra güzel bir nahhhhh çekiyorlar.
Göt göbek salmak normal, başım ağrıyorlar normal.
Ama adam dışarı kayınca şerefsizin önde gideni.
Ablacım sakın şerefsiz olan sen olmayasın?

Hamile kalmak zaten hepsinin nerede ise istediklerini yemek için özel izinli zamanları sanki. Amanın kıyametler kopuyor ebru şallı ya da x kişi ayda 1 kilo almış diye. Aman bebek parmak çocuk olurmuş, zartmış, zurtmuş.
bu tip kadınlarının topunun çocukları Tosun gibi oldu, Türk kadını hala bok atma derdinde.

Hamileliğin esası kendimiz değil, çocuğu beslemek, bunun içinde günlük kalori alımı 3. aydan sonra 200-250 kalori maksimum artmak durumunda. Okumaya ve doktorlara inanıyoruz tabii, kocakarı reçetelerine değil.
Her 7000 fazla kalori 1 kilo yapıyor ya, sizin ekstra kalori alacağınız gün sayısı yaklaşık 190.
190*200= 38,000 kalori 38,000/7000= 5,4 kilo en fazla alacağınız kilo, ki bu kadar bile olmayacak canlanan metabolizma falan filan derken. bu 5,4 kilonun 2 kilosunu da suya sayın
buna su mu bebeğin ağırlığı ekleyin eder size taş çatlasın 9 kilo
Doğum sonrası da 2-3 kilo fazla ile kalırsınız bir kaç hafta içinde.
E hanimiş sizin 30 kilo fazlalarınız, şişen ayaklar, kımıldayamama durumları?

Sonra süt sezonu başlayacak, doktorlar bas bas bağırıyor sütü yapan o yiyecekler değil, su içmek, bol bol su için. Dinleyen var mı? amannnn x Teyze'den iyi mi bilecekler, içelim lohusa şerbetlerini, aman sütlü tatlıları...

Hamilelik arkasına saklanacağımız bir durum değil, öz saygımız ya var ya yok.
Sağlığı düşünmek ya var ya yok
hamileyim diye o cipsleri tatlıları hüpletilirken bebeğe faydasını biri açıklasın bana, bilimsel bir kanıt sunabilirse tabii....

Sene 2010, biz hala harekete üşenen toplum... Hele hamile iken zinhar!!! Ayol 9 ay o kadınlar hükümdar olacak, kan kusturacak; ne sporu, dilimi eşek arısı soksun.

Bu dobi hal ve sekssizlikle, beyin hiç yok değil ya, çalıyor alttan alttan, adama bi kıskançlıklar, bi çemkirmeler, bi kan kusturmalar, bi büyücüler, bi psikologlar
Yazarken ruhum daraldı....

Şerefli ülkenin, şerefli bir erkeği de olayın erkek versiyonunu yazsın bi zahmet.
Uruk Bey, Elix Bey
Söz sizde efenim


5 comments:

  1. "But eating for two isn't a license to eat double your normal amount of food."

    her hamileye dövme olarak yapılsın

    ReplyDelete
  2. hamile kalınmasın mesela artık. tıp o kadar gelişmedi mi daha? hayır kadın hamile kalıyor, o kadar çok yiyor ki kocasının da bedeni deforme oluyor haliyle...

    bir de hamilelik sonrasında çiftlerde cinsel isteksizliğin bir süre yaşanması normal deniyor. kadın, erkeğe hep süt kokuyormuş gibi geliyor mesela... kadın da nedense sevişmek istemeyebiliyor bir süre... kaldı ki ben mesela çok garip hissetmiştim kendimi ilk başlarda... bizim evladın mamasına yumuluyor gibiydim ve insan kendisini bir kötü hissediyor.

    ReplyDelete
  3. düzen değiştiği için bir süre son derece normal

    ama " bir süre"
    senelerce değil
    2 sene cocuk emziren kadınlara da garip bakıyorum kendi adıma
    tabii, herkesin kendi secimi ama, 2 yaşında cocugun dişleri var be yaw

    ReplyDelete
  4. azucuk daha bilimsel edelim işi:

    hamilelikte alına kiloalrın açılımı:

    3 kilo bebek
    1 kilo ağırlaşan rahim
    plasenta: 0,7 kilo
    amniyotik sıvı: 1 kilo
    vucudun su tutması 2 kilo
    artan kan max 2 kilo

    hadi toplama bilenler cevap versin, toplam ne etti: 10 kilo en babası

    geriye aldıklarınızın hepsi yağ....
    cocuk beslemişlermiş
    külahım şurda, müracaat oraya

    ReplyDelete
  5. iktisadi görüş bildireyim..
    Her malın bir alıcısı vardır.
    gidenin de..kalanında..
    mevzu mallarla alıcıların kalıcı birlikteliğidir yoksa bu dünya üzerinde hic bir mal alıcısız, hic bir alıcı da malsız kalmaz.

    bir de duruma göre görüş bildireyim..hamile,hamile potansiyelli biriyle henüz birlikteliğim olmadığı için konu hakkindaki görüşüm zirvalamaktan öteye gidemez..ama kendi cocugunu bekleyen bir adamin baska kadinlara kacamak yapmasini degil empatiyle götümle bile anlayamam..karisina,cocuguna sahip cikamayan erkek ...erkek degildir.begenmiysan yapmican begenmiyosan zaten beraber olmican seker kardesim..

    ReplyDelete