Saturday, October 2, 2010

Özet özet

- Pazartesi sabahı 2 saati aşan sürede işe varmak sanki dündü, ne çabuk bitti hafta...

- dikişler son 2 gündür daha hızla erimeye başladı, vücudun tuttuğu su nihayet gitmeye başladı, gaz problemini sanırım aştım. İlaçlar hala problem, sevmiyorum arkadaş, zorla mı? Önümüzdeki ay daha güzelleri gelecek gerçi, 6 ay nasıl geçecek bakalım...

- Bir daha bir daha bir daha: dağınık insanları sevmiyorummmmmmm

- bir işi yaparken 3 adım sonrasını hesaplamayanları da sevmiyorummmmmm

- bu hafta ne yapıp edip spora geri dönüyorum, başlarım doktoruna da diğer konuşanlara da. Yaşam zevkimi aldılar elimden be!!!

- bu hafta ne yapıp edip blog beyleri ile yiyip-içmeye çıkacağım, çok özledim zira.

- sabah 7de kalkıp çalışmaya başladım, koltuk, battaniye, lap top, çay. Resmen sonbahar geldi. Geçen akşam ilk defa arabada kaloriferi açtım, bugün ilk defa salonda otururken camları kapadım.

- nihayet sert yastığıma kavuştum.

- dealextreme'den ısmarladığım kedi tüyü zımbırtısı hala gelmedi, adi ekşiciler hani 1 haftada geliyordu??? alet aha bu, pek methediyorlar: http://www.amazon.com/FURminator-deShedding-Tool-Cats-1-75-Inch/dp/B000PU31MY/ref=sr_1_1?s=pet-supplies&ie=UTF8&qid=1284999198&sr=1-1

şimdilik bu, işe dönüyorum şimdi

1 comment:

  1. Biliyor musun hayattan yeniden zevk almaya başladım, mevsim dönüşüyle birlikte.. :) Tanrım üşümek ne hoşmuş, minik bir çorabı giyme ihtiyacı hissetmek ne nimet..
    E.

    ReplyDelete