Sunday, December 5, 2010

Pazartesi geliyor...

Rüzgar gibi bir cumartesi...
Sabahtan koşarak alışveriş, zira bu hafta İtalya'dan ağa babalar geliyor ve verilen kilolar sonrası hakikaten giyebileceğim formal tek bir kıyafet kalmamış. Hiç hesapta ve akılda yokken hadi bakalım size...
sonra dön koşarak ofise, cuma akşamı 9da mail atıp bilgiler isteyen sevgili çiçek göndericime selam olsun. İyi ki sizi af etmişiz Davide Bey, burnumdan getirdiniz!!!

Bir baktım akşam 6 e ben hala ofisteyim. Çık, ışık hızı ile eve dön, yemek, çamaşır, kurutma, etrafı toplama, e 11de pilin bitsin e uyu.

Pazar sabahı 8, uyan, bir kahve ve doğru spora. Dünden eksik kalanları al, eve gel, bir bak adsl kesik, lan faturalar nerede derken, öpe öpe öde faturaları. Çalışmaya başla, zira pazartesi sabahı karga kahvaltısını etmeden Davide Efendi ciao carissimaaa deyip isteyecek tabloları.
Saat olmuş 19... dinleneyim biraz, zira yarın sabah gün 5 bucukta baslayacak ve Elixir Bey'in erken doom günüsü şerefine geç vakte kadar devam edecek.
sonra olacak günlerden Salı... ve sonra cumaya kadar nefes almak olmayacak. Ama önümüzdeki hafta sonu kesinlikle uyuyacağım, hiçbir şey buna mani olamaz!!!!

Evrim'ciğim, bu hafta evi yemeksepetinden beslemeye karar verdim. Aslında karar vermedim, yemek saatlerini çok geçe evde olacağımdan boşa program yapmadım.

7 comments:

  1. E ben atlanmıyorum ya bunca yoğunluk içinde! :) Bu iç ve iş disiplinine diyecek sözüm yok Seden, süpersinnn.. :)
    ps. ve de tabi happy birthday elixir.

    ReplyDelete
  2. Kutlu doğum haftası Evrim, teşekkür ederim ama ctesi günüdür tam günü..
    Sedenim havva'da ne güzel oldu..güneş,börtü böcek..
    Lakin ben uykusuzum..halsizim, akşama anlatırım sebebini :)
    buralarda söyle canavar gibi bi icecek karisimi yapan yer yok yada sepetten bulayim bizim burdaki adamlar beceremiyo proper

    ReplyDelete
  3. sen o güneşi nerede görüyorsun arkadaş? istanbul dışına mı çıktın? burası bildiğin soğuk ve kapalı :D

    ReplyDelete
  4. Valla bizim hem ev tarafında hem de işyerinde güneş var..

    ReplyDelete
  5. doğum günü konusunda spekülasyonlar oluşmuş. sesli kutlamadan önce, buradan da yazalım Elixir efendi: Hepi pırt dey tu yuuuuu

    ReplyDelete
  6. olm ctesi günü dgünü ama hazırlıklar sayenizde erken başladı :)))

    ReplyDelete