Saturday, July 7, 2012

Poyrazkoy

Eski deniz ve scrabble mekanim
Devir ve celik olarak degistik tabii
Bugun elixir beyin programi iptal olunca, kendisi aksamki performansimdan sonra buyuk bir cesaret gostererek benimle yola cikmaya sicak bakti. 

Dun aksam en nefret ettigim kadin tipiydim.  her sey kusurlu, her kelime yanlis, her cumle zinhar sakincali.

Neyse, hiyarliginin farkinda insan seklimle kendisini almadan kuruyemis ve buyuk boy redbulunu hazirlayip, olabilecegim kadar seker halimle kapisina dayandim.  dustuk yola.  sakinan goze cop batar misali, normalde sabah gelmesi gerekrn regl sancisi denize girmeden 20 dakika once vurdu, kisacik bie krizle kendisine caktirmamaya calisarak dogum yapma calismam basarisizlikla sonuclaninca bir tuvalete acil inis yaptigimizi anlatacak kadar da rezil bir insanim.
Akabinde hos bir koya geldik, tas dolu, hasemali teyzelerden, kopkop genclere kadar genis yelpaze, lakin herkes kendi havasinda oldugundan goz zevki haric sorun yoktu.  bir guzel attik kendimizi suya, taslarla aramdaki kucuk probleme ragmen, sifir ariza yaparak attim kendimi suya.   OMG! Bildiginiz hama suyu, acildikca deniz oldu.  Hayal gibi yarim saat sonrasi, karaya cikis, kuruyus.  Ardindan guzel yemek, guzel yol, en muhimi trafiksiz yol.  Kavaciktan peynir bal pastirma ikmali ile evlere dagildik.
Ben kendime kiraz ve kavin stoguda ekledim, dolapta sogumadalar. 

Simdi istemeye, istemeye dusa girip deniz tuzundan arinma vakti.  Gozler zor acik, sanirim uyanis sabaha.  Dunun tum karmasasindan sonra nihayet her hucremde huzur. Bir kac fotograf size guzel gunden, bende yarin obur gun hatirlayip mutlu olayim diye.

2 comments: