Tuesday, July 27, 2010

Fazıl Say ve Diğer lafacan, afacan ama kifayetsiz muhteris yavşak sürüsü

Klasik müzik dinlemeseniz dahi Fazıl Say hakkında Dünya çapında yazılan, çizilen makalelere google sayesinde bakabilirsiniz.
Şuna geliyorum bu adam yavşak sıfatını kullanmasaydı da farklı birşey yazaydı zaten bunları konuşamıyor olurduk.Benim eğlenceliğim şu oldu, fikir belirtmek için kıvranan sanat camiamız beni çok eğlendiriyor gerçekten.Dünyayı geçtim Avrupa'da veya yakın komşularımızda bile bilinmeyen artiz/şarkıcı camiası laf atmak için can havliyle yarış peşinde..sormazlar mı seni takan mı var diye..
İşte en has yavşaklık işin burasında bence..Mevzu arabesk dinlemekte değil ben biliyorum ki fazıl say'da buna değinmiyor arabesklik yavşaklığı tamda bu işte.O kadar yavşaklar ki adamın lafına takılmışlar, geçin kardeşim adamın lafını, yok yüksek kültür alçak kültürü eziyormuş da, ezilen halk arabesk dinlermiş de..fasa fiso..Seni bilen yok kalkıp adamla laf yarıştırıp yavşakça kendini göstermeye çalışıyorsun..Ne okuduğun kitap var, ne yazdığın yazı var kalk sen bu adamla göt yarıştır.
Ben yemem..yiyen varsa beri gelsin...Özellikle müzisyen ve çakma müzisyen yazar tayfası burda kulvar koşusunda..varsa yoksa bize kalkıp yavşak diyemez kimse diye ahkam kesiyorlar..ya bi git be abi..

3 comments:

  1. hayattaki kimliğin değersizleştikçe, pek alınıyorsun her lafa ve aynı değersizlikte cevaplar sıralıyorsun.

    Nerede ise tamamı kentlileşme evrimlerini tamamlayamamış arkadaşlardan ancak o kadarı çıkabilirdi, o kadarı çıktı

    ReplyDelete
  2. :)))))))

    yavsak buyur bit olur- enik buyur it olur- Dervis Fazil eder retwiit- Shit yazarsin hit olur

    ReplyDelete
  3. adama twitter'dan sarmışlar..hepsine de cevap yazıyo..bi de imansız gücü var onlarında hayatları arabesk anasını satayım :)

    ReplyDelete