Saturday, December 4, 2010

iş sıktı şimdi...

iş sıktı şimdi 2 satır karalayıp öyle devam edeyim

şimcük, akşam bostancı sahildeki malum kebapçıya gittik yemeğe
bir gece önce atışmışız biraz, eski defterlerden bir iki sayfa açıp hırslanmışız filan karşılıklı
hadi didim, eve yine bir huzur gelsin, akşam işten çıkmadan 9 civarı alo didim adama hadi gel sana yemek ısmarlayayım.
9 buçuk gibi buluştuk, ataşehirden benden daha sonra bostancıya ulaşması ayrı bir komedi tabii. O gelene dek ben mezeleri söyledim, rakısını söyledim, kendime bir bira. Başladım yavaştan demlenmeye. konsepti aileye yakın bir mekan neticede, hiç yoksa 22 senedir filan giderim mekana. bilirim iyi kötü, personel beni tanır daima arada uzun soluklu gitmemezlikler yapsam da. Hepi topu 10 dakika masada tek başıma beklemişimdir, 2 eşlik teklifi geldi. Ulen üstüme başıma bakıyorum, yeşil bir kanvas, yeşil atlet-yeşil hırka, ayağımda düz spor ayakkabılar. Makyaj yok, saçlar 2 günlük. Hani benim bana bakasım yok, dekolte yok ki t-shirt bile giysem severim açıklıkları. Neyse şefiminde yardımları ile savuşturduk adamları.
bizim adam da geldi, ses etmedim olay çıkarmasın diye.
Neyse biz gülüyoruz ediyoruz filan, arka masada da 4 bey içip kebaplarını yiyip sohbet ediyorlar. Sesleri biraz yüksek ama saat olmuş artık 10 buçuk, herkes hafiften çakırkeyif normaldir sesin yükselmesi. Saat 11e gelirken arkadaki beylerden biri kiralanabilir kadınlar ve ilgili meknalar konusunu açtı. diyebilirim ki Milano ve Zurhiteki tüm mekanları öğrendik. Benim adamı biliyorum birazdan arızaya geçecek, şirkette zaten 3 şişe şarabı 3 kişi devirmişler, üstüne rakıyı içmiş, enine boyuna kaba kuvveti de seven bir adamı getirin gözünüzün önüne. Ben de arıza dakikasını bekliyorum artık, zira o alkol derecesinden sonra alıp indirir adamları aşağı, belli. Adamlarda tam benim arkamda ne konuşsalar duymamam mümkün değil. Allahım sana geliyorum.
Benimki kulağını oraya verecek vakit bulamasın diye ömrü hayatımda durmaksızın konuşmayan ben başladım anlatmaya, işten girdim onu bunu derken en son kendisinin giyimi ile ilgili fikirler üretmeye geçmiştim ki bir dakika yerinden sakın kıpırdama dedi. Dedim geçmiş olsun, gecenin sonunda karakol gözüktü, Fikret Abinin telefon yanımda mı acaba...
bu arada size sohbetin gittiği yerleri de anlatmam lazım ki birazdan anlatacağım sahneyi daha iyi düşünün.

Arkamdaki abi bir mekanı ve vizitelerini anlatıyor.
Abicim eğer ortadaki salonda kadın ağzına boşalırsa x lira
Eğer odaya geçip ağzına boşaltırsan y lira
Prezervatifsiz içine boşalacaksan z lira
sürekli olarak bağıra bağıra boşalma diyerek geçen bir uzunnnnnn liste düşünün.
Abi yazık demek ki senede 2 kee "ancak" boşalıyor ki durumu bu kadar duyurma çabasında.

tutucu değilimdir, boşalmak mı ıyhhh da demem, ama arkadaş önümde patlıcan salatası peynir varken de abinin boşalma anı gözümün önüne gelsin istemiyorum. Parasını ödediği rusun neler yaptığını bilmeyi hiç istemiyorum.

bizim adam kalktığında abi laleli mekanlarını tarifelere geçmişti.

Nerede kalmıştık, heh, bana yerşmden kıpırdamamam tembih edildi, bizim ki kalktı. bir baktım bıçak arka masadaki abinin boynunda ve adamın sesi duyuluyor: " benim karım senin boşalma hikayelerinden bir kuple daha duyacak olur ise bu bıçak boğazında".
anammmmm

bizim yan masada 2 adam içiyorlardı sessiz sessiz, bir baktım adamlarda kalktılar yerlerinden benim arka masadakilere: "beyefendi yalnız değil, 3e bir sanmayın" dediler. Ohhh dedim toplu katliam :)
O anda şefim geldi, bizimkinden bıçağı aldı, ben hallediyorum deyim oturttu masaya. Baktım kopmuş halde benimki dedim sağ ol iyi yaptın, adamları duymamak için konuşmaya çalışmaktan anam ağlamıştı. O da bekliyor ki ben yaptığı için arızaya geçicem ve bir de biz kavga edeceğiz. Manyak mıyım içkili adamın üzerine gideyim? Çemkirecek bir dolu gün var nasıl olsa, daha sonra fitil fitil getiririm burnundan :)

Ben tam yemeği hızlandırıp kalkma çabasındayım, listeci abi geldi masaya, abi bir dakika konuşabilir miyiz? tipe bir baktım, kahkayı bastım basacağım, temel reisin yandan yemişi diyelim. Çizgi film karakteri gibi bücürük bir tip, bizim adamın beline ya gelir ya gelmez. Şef tetikte bekliyor. bizim ki süzdü şöyle bir, hadi git işine dedi, kes sesini otur yerine, bu hala abi 2 dakka konuşalım. Şef aldı bunu oturttu masasına, diğer 2si arkadaşlarını gitmeye iknaya çalışıyorlar. Hala laf atıyor bize, başkasının masasını dinlemek ayıpmış :) Yahu kendi sesimizi duyamıyoruz ki, bi alçaltsan sesi...
Neyse, allem edip kallem edip hesabı halledip çıkarttım bizimkini. günün yorgunluğu üzerine ilaç tabii :) Şef geldi özür diliyor, Seden hanım çok özür dilerim, hay allah o bu şu. Ya dedim kebapçıya da damsız girilmez yazılmaz. ama davar giremez yazılabilir. Hepiniz adamın liste sayışını duyuyorsunuz, 2 masa toparlandı gitti, siz kesecektiniz seslerini. 1 saatin sonunda birinin patlayacağı muhakkaktı.

Daha bir dolu konuşma arkası çıktık mekandan, hesaba geldi indirim, özür babında :)

bizim ki önde gidiyor arabada, ben takipte bir de yolda bir halt yemesin diye.
nissan'ın yeni bir zıpır suv çakması aracı çıktı, onu aldı daha yeni kendine. Yoldan da gelen geçen bakıyor, hakkaten acaip şirin bir 4 tekerlekli.
Cadde de trafi durdu, Zara'nın önündeyiz, bir kız da başladı zıplama aaaaaaa cuk cuk cuk diye, arabanın modeli tahmin edin oradan işte :P
Kızda haşlandı bir güzel :) Neymiş o bağırma, karısı kızsaymış ya...
Ben de hep kızarım bu yüzden zaten :D

Traji komik günün traji komik sonu.
Tek iyi tarafı bol bol aptlıcan salatası yedim, hakkat güzel yapıyor namussuzlar :)

Ne öğrendik geceden? türk erkeğinin s.e.k.s. problemi çokkkkkkkkk büyük, çokkkkkkkkk








4 comments:

  1. ilyada ve odise daha kısaydı en azından onların boşalma sorunu hiç olmadı ahahahahahahaha..odise yazdım muhahaha

    ReplyDelete
  2. Offf ne geceymiş o öyle!! :)
    Susunca başka konuşunca başka arıza..Neyse ki fazla bir direniş olmadan son bulmuş.
    Geçmiş olsun.
    Renkli gecelere... :))
    ps. ama ben şu boşalım teknik, tarif ve fiyatlarını merak ettim şimdi!
    E.

    ReplyDelete
  3. kahve eşliğinde anlatırım ama etrafın boş olması şart :D

    ReplyDelete